Головна » 2016 » Квітень » 11 » Найкрасивіші принцеси сучасного світу
18:32
Найкрасивіші принцеси сучасного світу

Ці королівські особи доводять: чарівні принцеси зустрічаються не тільки в казках.

1. Принцеса Мері, Данія

Принцеса Мері - живий доказ того, що казки стають реальністю. Уродженка міста Хобарт, Тасманія, у 2000 році ця елегантна, нині 42-річна особа працювала в австралійському рекламному агентстві, коли в переповненому сіднейському пабі вона буквально наштовхнулася на привабливого молодого чоловіка на ім'я Фред.Лише через півгодини один повідомив Мері, що Фред насправді - це Фредерік, кронпринц Данії.

Пара по вуха закохалася і через чотири роки, 14 травня 2004 р зіграла розкішне весілля в соборі Копенгагена. З тих пір Мері полюбили в Данії, де згідно з недавнім опитуванням 75 відсотків населення впевнені, що з неї вийде відмінна королева ...

2. Принцеса Сіріваннаварі, Таїланд

Єдине, що може бути більш привабливим, ніж екзотична принцеса - це екзотична принцеса з власним капіталом в 35 мільярдів доларів. Внучка короля Таїланду Пхуміпона Адульядета, казково багата 27-річна дівчина також є відомим дизайнером, чия іменна лінія одягу викликала захоплення на показах в Парижі і Бангкоку.

З урахуванням її успішності і королівського походження, не дивно, що на принцесу Сіріваннаварі розраховує багато чоловіків.

3. Принцеса Євгенія, Сполучене Королівство

Існує тонка грань між статусами королівської особи і королівської головного болю. За останній звання щодня бореться принцеса Євгенія Йоркська. Названа нової поганою дівчинкою королівської сім'ї, в 2009 році молодша дочка принца Ендрю змусила підніматися брови і лібідо по всій Британії, коли її спіймали на крадіжці бюстгальтерів, а також дозволяючи своїй подрузі приголубити себе під час поїздки в Таїланд.

З цього пікантного епізоду пройшли роки, але 24-річна оторва, здається, не заспокоїлася, так як ЗМІ продовжують майоріти заголовками про те, що принцеса курить, часто відвідує стриптиз клуби і бігає голяка по території навчального закладу.

4. Принцеса Сонам, Бутан

Принцеса Сонам - доказ того, що мозок і краса не є взаємовиключними. Дочка четвертого короля Бутану, ця карколомна 33-річна особа отримала Стенфордський диплом в галузі міжнародних відносин і ступінь магістра юриспруденції в Гарвардському університеті. Якщо добре попросити, вона навіть може показати вам свої юридичні обґрунтування.

5. Принцеса Олександра, Люксембург

Хто хоче зіграти в теніс? Навряд чи ви знайдете парного партнера краще, ніж принцеса Олександра. Єдина дочка великого герцога Люксембургу Анрі і великої герцогині Люксембургу Марії Терези, ця приваблива 23-річна дівчина вчиться в Франциськанськом університеті Стьюбенвілля і складається в університетській тенісної команді. Справжня розумниця в усіх відношеннях, Олександра також захоплюється танцями, катанням на лижах і водних лижах, і плаванням.

6. Шарлен Віттсток, Монако

У цьому списку не багато жінок, які виглядають в плавальному костюмі настільки ж вражаюче, як Шарлен Віттсток. Колишня чемпіонка з плавання, на олімпіаді в Сіднеї 2000 року цю сексапільна блондинка завоювала для південно-африканської команди четверте місце.

Бездоганна статура Уіттсток незабаром привернуло увагу принца Монако Альберта II, і у них закрутився казковий роман, кульмінацією якого стала їх заручини, що відбулася 23 червня 2010 року. Пишне весілля, зіграна 8 липня 2011 року, вразила весь світ.

7. Шарлотт Казірагі, Монако

При погляді на Шарлотт Казірагі відразу ж пригадується її бабуся Грейс Келлі.Витончена 27-річна Шарлотт володіє такою ж красою і елегантністю, які понад шість десятиліть тому зробили Келлі знаменитою зіркою Голлівуду. Варто зауважити, що краса і бездоганні гени - це не всі переваги Казірагі.

Шарлотт також є випускницею Сорбонни і досвідченою журналісткою: вона була колумністкою в передовому лондонському журналі Above. Близька подруга Валентино і Карла Лагерфельда, зараз Казірагі четверта в черзі на трон Монако.

8. Принцеса Мадлен, Швеція

У конкурсі вечірніх нарядів принцеса Мадлен, безсумнівно, зайняла б перше місце.

Молодша дочка короля Швеції Карла XVI Густава і королеви Сільвії, ця миловидна 32-річна блондинка відома тим, що викликає здивовані вигуки своїми ризиковано короткими спідницями і глибокими декольте.

Відома в колі близьких друзів як «Льон», принцеса Мадлен наробила багато шуму, розірвавши заручини з Йонасом Бергстрем після того, як стало відомо, що він зраджує їй зі студенткою коледжу.

9. Принцеса Летиція, Іспанія

Принцеса Летиція вміє створювати газетні заголовки. Колишня журналістка Bloomberg і CNN +, в 2002 році ця спекотна іспанка висвітлювала потоплення нафтового танкера, коли вона вперше зустріла Астурійського принца Філіпа.Незабаром вони закохалися одне в одного і через два роки, 22 травня 2004, зіграли весілля. З тих пір Летиція змінила мікрофон на скіпетр, так як готувалася стати першою з 1879 року королевою країни іспанського походження.

(Прим. - 19 червень 2014 року, після того як король Іспанії Хуан Карлос I відрікся від престолу, його місце зайняв його син, чоловік Летиції принц Філіп VI. Таким чином, принцеса Летиція стала королевою-консорт Іспанії)

10. Зара Філліпс, Сполучене Королівство

Зара Філліпс є десятою в черзі на трон, але займає перше місце в серцях багатьох.Єдина донька принцеси Анни і Марка Філліпса, ця пишногруда 33-річна блондинка - досвідчена наїзниця, яка виграла золоті медалі на Європейському чемпіонаті з кінного триборства в 2005 році і на Всесвітніх кінних іграх 2006, у зв'язку з чим принцеса отримала звання спортсмена року.

30 липня 2011 року Зара вийшла заміж за регбіста Майка Тіндалла.

Джерело переклад

Переглядів: 924 | Додав: sprava | Теги: принцеси, країни, люди, красота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: