Головна » 2016 » Квітень » 19 » Про економію часу - кілька корисних порад
21:50
Про економію часу - кілька корисних порад

Ця стаття буде корисна всім у кого мало часу. Поради можна застосувати на практиці. Якщо ви хочете проводити більше часу з сім'єю або присвятити себе хобі, то ця стаття для вас.

Пройдіть курс по швидкому набору на клавіатурі

Це потрібно офісним працівникам. Цим людям часто потрібно писати відписки, особисті листи та інші документи. Рекомендую завантажити безкоштовну програму по сліпому набору на клавіатурі. Вона складається зі ста вправ. Я пройшов програму за місяць. Це дрібниця в порівнянні зі швидкістю, з якою ви будете набирати.

Привчіть себе рано вставати

У кожної людини є 24 години на добу. Давайте користуватися ними раціонально. Наведу вам рекомендацію з мого досвіду. Якщо лягати о дев'ятій годині вечора, то вранці прокинетеся в п'ять. Тепер у вас є час до восьми. Постарайтеся витратити ранок з користю.

Записуйте всі свої справи в особистий зошит

Вранці візьміть і запишіть 25 завдань на день. Тепер з цього списку виділіть 5 найважливіших для вас речей. Решта лише сміття. Дотримуйтесь такою методикою. Так ви не тільки все виконайте, але і звільніть купу часу.

Киньте палити

Це дуже шкідлива звичка. Вона вбиває здоров'я і забирає час. За статистикою звичайний працівник витрачає 10 хвилин на годину на куріння. Тепер цей час примножуєте на кількість відпрацьованих годин і отримуєте результат. Кидайте. Так ви збережете здоров'я і час.

Створіть джерела пасивного доходу

Ця тема дуже популярна зараз. Ось кілька прикладів пасивного доходу: інвестування в нерухомість, банківські вклади, власний бізнес, здача будинку в оренду. Якщо розібратися, то можна отримувати від 1000 доларів. Дам вам особисту рекомендацію. Пройдіть курс щодо інвестування, скачайте програму «грошовий потік 101» і застосуєте знання на практиці. Потім ви можете звільнитися з роботи і жити на відсотки. У вас з'явиться купа часу.

Сподіваюся, всі поради стануть вам у пригоді. Користуйтеся на здоров'я. Застосовуйте їх. Вдалого Вам дня.

Кадр з фільму «Отроцтво» (Boyhood, 2014 року)

Переглядів: 1000 | Додав: sprava | Теги: час, курси, поради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: